Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 12:00 3 431 2

Мъри праща Горанов при Хубчев, но той се дърпа за парите

  • иван горанов-
  • левски-
  • шарлероа-
  • берое

Левият защитник не е доволен от тавана на заплатите при „заралии“

Мъри праща Горанов при Хубчев, но той се дърпа за парите - 1
Снимка: БГНЕС

Левият защитник на Левски Иван Горанов не попада в плановете на Станимир Стоилов за пролетния полусезон, но в същото време е отказал оферта от Берое, научихме от Kotasport.

29-годишният защитник играе под наем при „сините“ от белгийския Шарлероа и макар да не пропусна нито мач през есента той е считан за един от онези играчи на „Герена“, които нямат бъдеще там.

Горанов е отказал офертата на „заралии“ с оглед ниския таван на заплатите в размер на 5 хил. лв., макар Петър Хубчев да е един от големите му привърженици.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    5 0 Отговор
    Друго си е хем да не играеш, хем да не те контузят. А парите повече, но с голямо закъснение.
  • 2 Левскар

    3 1 Отговор
    Как го праща той да не е колет? Имаме Цунами и Галчев така че Горанов така или иначе юни си отива. Можеше да играе в Локо Пл или Берое и да подържа форма, но негова си работа.