Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 22:15 1 064 2

10 хил. щастливци ще гледат безплатно Шампионската лига в Санкт Петербург

  • шампионска лига-
  • уефа-
  • лига европа-
  • лига на конференциите

УЕФА ще раздаде огромен брой билети на почитателите на великата игра

10 хил. щастливци ще гледат безплатно Шампионската лига в Санкт Петербург - 1
Снимка: БГНЕС

УЕФА стартира кампания за раздаване на безплатни билети за финала в Шампионската лига тази година, който ще се проведе на 28 май в Санкт Петербург.

10 хил. от безценните хартийки ще отидат в ръцете на 10 хил. щастливци, когато двата най-добри отбора в Европа станат известни след няколко месеца.

Инициативата е символичен знак на благодарност към хората, които минаха през всички трудности на пандемията, съпътстващи любимия спорт.

Финалите в Лига Европа и Лигата на конференциите също ще се гледат безплатно от група избраници, като съответно там билетите ще бъдат 8 хил. и 6 хил. 6 хил. билета ще бъдат раздадени и в женския финал на Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    2 0 Отговор
    Щом да гледаш мач без пари вече се води щастие света наистина не е добре.
  • 2 ГОЛЯМ СМЯХ

    0 0 Отговор
    къв сане петерсбур? руснаците са бедни и ядат хора, я питайте краварските тролове да ви кажат тия дребни душички