Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 00:15 1 865 0

Вдъхновени австрийци едва не шокираха Байерн на старта на елиминациите

  • ред бул залцбург-
  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига

„Баварците“ все пак ще гонят задължителна победа у дома през март

Вдъхновени австрийци едва не шокираха Байерн на старта на елиминациите - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен едва не допусна най-изненадващата загуба в и без друго турболентния си сезон, защото в последната минута тимът се спаси от загуба срещу Ред Бул Залцбург.

Джуниър Адаму се наложи да влезе от резервната скамейка още в 12', за да замени контузения Ноа Окафор, а само десетина минути по-късно се превърна в голмайстор за „биковете“.

След това отчетливо домакините заиграха на контраатака и дори на няколко пъти принудиха Свен Улрих да спасява „баварците“ от нов срамен резултат.

Роберт Левандовски изигра може би най-слабия си мач в последните няколко години, като едва докосваше топката в противниковата половина.

Кингсли Коман все пак излезе на сцената, за да спаси Байерн с гол в 90' след отличната асистенция на Томас Мюлер. Това реши и крайния резултат - 1:1.

Залцбург определено има потенциал да се превърне в голямата изненада в тазгодишното издание на Шампионската лига, защото най-младият тим в турнира играе страхотен футбол, който може да се мери с този на най-добрите в Европа в момента.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА