Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 10:44 2 484 5

Ивелин Попов преминава в Левски

  • ивелин попов-
  • левски-
  • станимир стоилов-
  • футбол

Футболистът е провел среща с ръководството на Левски, след като "сините" изявиха желание да го привлекат

Ивелин Попов преминава в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов ще премине в Левски след края на сезона. Попов ще пристигне на "Герена" като свободен агент и ще завърши кариерата си на "Герена". Юношата на "сините" има действащ договор с руския Сочи до края на сезона и той няма да бъде подновен.

Футболистът е провел среща с ръководството на Левски, след като "сините" изявиха желание да го привлекат. На няколко пъти Станимир Стоилов сподели, че редовно провежда разговори с Попето. Атакуващият играч е споделил, че е готов да се завърне на "Герена", но това е възможно да се случи през лятото, когато договорът му със Сочи изтече.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    5 3 Отговор
    Не вярвам че мъри ще вземе 35 годишен футболист. Това е пълен абсурд, този пенсионер не може две дължини да направи на игрището без да изплези езика. Стига с тези фейк новини.
  • 2 Ако го вземе

    6 7 Отговор
    Мъри е глупак и некадърник
  • 3 Мим

    4 2 Отговор
    Пишете правилно.Едно е ще премине и съвсем друго преминава,нали...Кога стане тогава.
  • 4 Пената-Ловеч

    4 5 Отговор
    Както много пъти вече съм казвал, във футбола има можещи и неможещи. Попов е доказан лидер, който може да реши всеки мач. Само присъствието му в клуба е достатъчно, за да вдигне класата на младите.

    Коментиран от #5

  • 5 Божинката

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пената-Ловеч":

    Като Божинката нали? Ама присъствието му ще струва поне 10 бона. 120 000 да стоиш на пеиката или още по лошо да заемеш мястото на някое младо момче което може да се развие и да бъде продадено за пари.