Last news in Fakti

20 Февруари, 2022 11:17 1 677 2

Стойне Манолов разкри дали и докога ще остане в Царско село

  • стойне манолов-
  • царско село-
  • efbet лига-
  • футбол

Кога в Царско село не са били стабилни нещата!

Стойне Манолов разкри дали и докога ще остане в Царско село - 1
Снимка: БГНЕС

Напълно обновеният и поради това загадъчен опашкар в efbet Лига Царско село се изправя в ранния мач днес срещу Берое след една бурна зима и за двата клуба. При столичани бяха освободени един куп играчи и бяха взети нови, пише „Мач Телеграф“.

В крайна сметка обаче „царете“ изградиха един непредвидим отбор, от който не е ясно какво може да се очаква. Привлечени бяха играчи с интересни визитки и няма да е изненада, ако тимът се вдигне и тръгне напред.

Собственикът на клуба Стойне Манолов сподели какви са му очакванията от пролетния дял на шампионата в България.

„Очакванията ми са да видя един отбор, който да се бори за победи. Излизаме срещу Берое за трите точки. Винаги е било така. Те са добър отбор с един добър наставник в лицето на Петър Хубчев. Не вярвам, че игрово са в особена криза“, започна Манолов.

„Кога в Царско село не са били стабилни нещата! Кажете ми един отбор, който да плаща на всички, които работят в него, на първо число. При нас така е било винаги. На първо число се плаща на всички в отбора. Не сме имали забавяния. Ще преценя дали да се оттеглям или не“.

„Всичко зависи от това как ще се представи отборът през пролетта. Ако покажат добра игра, ще остана, ако ли не – ще видим. Още не съм решил окончателно. Колкото до селекцията, всеки един добър играч е добре дошъл в нашия отбор“, добави собственикът на клуба от полите на Витоша.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    10 0 Отговор
    Ултрасите на Царско село са силно разтревожени от думите на Стойне Манолов! Кръвните им врагове от Септември, Октомври и от Витоша-Бистрица - ликуват!
  • 2 Tsarsko Tselo Hooligans

    5 0 Отговор
    Царско село имат много внушителна агитка, Стойне трябва да построи по голям стадион за да ги събере, даже и изолация да сложи, че са много гръмогласни, толкова много и гръмогласно фенове има само на Бока Хуниорс, Ровър плейт и Царско село.....