Last news in Fakti

20 Февруари, 2022 17:29 1 005 7

Илиана Раева: С нетърпение очаквам първата Световна купа в Атина

  • илиана раева-
  • художествена гимнастика-
  • спорт

Ако се спазва новият правилник можем да станем свидетели на много атрактивна гимнастика, с много увеличаване на конкуренцията, с шанс за интересно разместване при битката за медалите

Илиана Раева: С нетърпение очаквам първата Световна купа в Атина - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на БФХГ Илиана Раева заяви, че с нетърпение очаква първата Световна купа за сезона в Атина, за да се види кой как тълкува новия правилник по художествена гимнастика и оценката за артистичност.

"Гледайки някои съчетания от Гран При в Москва, като топката на София Рафаели и новите съчетания на българските гимнастички, ми се струва, че всяка страна си тълкува различно правилника за артистичност, който е ясен и категоричен", написа Раева във Фейсбук.

"С нетърпение очаквам първата Световна купа в Атина, за да видя как ще се съдийства по компонента артистичност. Ако се спазва новият правилник можем да станем свидетели на много атрактивна гимнастика, с много увеличаване на конкуренцията, с шанс за интересно разместване при битката за медалите. Но същият този правилник изисква много работа в залата", добави президентът на БФХГ.

"Личните ми впечатления са, че треньори и състезатели не могат да отърсят мисълта си от изискванията за стария правилник. България ще направи всичко възможно да се придържа към новия правилник. Той дава шанс на гимнастички с различни таланти (работа с тяло, работа с уред, артистичност). Мисля, че след около година, ще се види еволюцията в спорта, ако разбира се, треньори и гимнастички се постараят да работят безкомпромисно по новите правила", коментира още Илиана Раева.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    21 2 Отговор
    Вечерно време е, не публикувайте снимки на вампири! Само плашите хората!

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Даааааа..а!

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мнение":

    Прав си!
  • 3 Чук и Гек

    4 4 Отговор
    Тия отдавна не са интересни! Бяха интересни преди 40 години и не знам какво е това натрапване! Сега е важно от кой народ е Ками Валиева? Не знам защо, Чук харесва да гледа женско фигурно пързаляне с кънки, но не и гимнастика с лента и топка! Гек пък харесва да гпеда мъже на леда! Срамове да береш с такъв изметнат тип!
  • 4 Баба Илияна

    6 1 Отговор
    Да предупреди момичетата да не посягат на аптечките на дядовците.После да няма ред сополи,ред...
  • 5 Лейла и Маджун

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мнение":

    Гимнастиката на тялото и гимнастиката на лицето са две различни неща. Второто дава отличен резултат за лицето.
  • 6 РЕАЛИСТ

    5 1 Отговор
    Наско, жена ми е на същите години. Ако изглеждаше , като твоята или нямаше да се прибирам вкъщи или щях да съм пиян постоянно. С такова чудовище живее ли се, бе.
  • 7 факт

    1 0 Отговор
    тая баба няма ли да се кротне!?