Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 12:30 14 123 3

Готово: Ще гледаме жестока битка за световната титла в тежка категория

  • дилиън уайт-
  • тайсън фюри-
  • бокс

Подписването на договора тази сутрин задължава двамата боксьори да излязат един срещу друг, като това почти сигурно ще стане на 23 април стадион "Уембли" в Лондон

Готово: Ще гледаме жестока битка за световната титла в тежка категория - 1

Британският боксьор Дилиън Уайт подписа договора, с който официално потвърди мача със сънародника си Тайсън Фюри за световната титла в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC).

33-годишният Уайт изчака за подписването на договора до последния възможен момент, който бе в 8 часа тази сутрин българско време. Уайт бе определен от WBC като задължителен претендент за пояса, но отказваше да подпише договора си, тъй като не бе съгласен с разпределението на приходите от двубоя, което според британските медии е 80:20 в полза на световния шампион Фюри.

Подписването на договора тази сутрин обаче задължава двамата боксьори да излязат един срещу друг, като това почти сигурно ще стане на 23 април стадион "Уембли" в Лондон. Наградният фонд на двубоя е рекордните 31 милиона паунда, като Уайт ще вземе 6 милиона за участието си в него и още 3 милиона, ако успее да детронира Фюри.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МП4

    14 3 Отговор
    Дилиън ще бъде отказан !

    Коментиран от #2

  • 2 Професора

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "МП4":

    Не отказан ,ще бъде размазан.
  • 3 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

    1 1 Отговор
    Тоя Уайт не му ли писна да го бъхтят,под път и над път...???