Last news in Fakti

23 Февруари, 2022 16:30 735 0

Ралф Рангник: Трябва да отговорим подобаващо на емоцията, която Диего Симеоне придава на Атлетико Мадрид

  • ралф рангник-
  • диего симеоне-
  • атлетико мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • шампионска лига

Германецът обаче се слави като един от най-хладнокръвните мениджъри в Европа

Ралф Рангник: Трябва да отговорим подобаващо на емоцията, която Диего Симеоне придава на Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Ралф Рангник засипа с похвали своя съперник Диего Симеоне, с когото ще премерят сили днес на 1/8-финалите в Шампионската лига, където Атлетико Мадрид приема Манчестър Юнайтед. Той акцентира върху емоцията, която треньорът придава на своите играчи, и изрази надежда, че ще види адекватна реакция от неговите футболисти.

Диего Симеоне спечели трофеи с ясна стратегия и типичен стил на игра. Те винаги са демонстрирали емоции, които са отражение на характера на мениджъра. Трябва да отговорим със същата енергия и емоция в двата мача. Ще бъде физическо и психическо съревнование, така че трябва да проявим сила на характера в двете срещи“, каза германецът по време на пресконференцията си преди двубоя.

Рангник междувременно намекна, че може да заложи на по-различен състав от този, който използва при победата с 2:4 над Лийдс Юнайтед през уикенда. По всяка вероятност той визира смяна на Джеси Лингард с Маркъс Рашфорд и Виктор Линдельов с Рафаел Варан.

Срещата на „Уанда Метрополитано“ ще се играе тази вечер от 22:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА