Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 22:00 1 201 2

Ник Кирьос разкри, че е обмислял самоубийство след злоупотреба с алкохол и наркотици

  • ник кирьос-
  • наркотици-
  • алкохол-
  • депресия-
  • самоубийство

Австралиецът направи пълно самопризнание пред своите последователи в социалните мрежи

Ник Кирьос разкри, че е обмислял самоубийство след злоупотреба с алкохол и наркотици - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-популярните тенисисти в съвременния спорт Ник Кирьос направи шокиращо признание пред своите последователи в Instagram, в което разкрива, че е обмислял самоубийство в следствие на злоупотреба с алкохол и наркотици преди три години.

Обземаха ме мисли за самоубийство и буквално изпитвах трудности, за да изляза от леглото, камо ли да играя пред милиони. Бях самотен, депресиран, негативно настроен, злоупотребявах с алкохола, наркотиците, отблъсквах семейството и приятелите си. Имах чувството, че не мога да говорят или да се доверя на никого“, написа австралиецът.

Оказва се, че Кирьос е поредното голямо име от спорта, което умело с крило всички кошмари, минаващи през ума му. По-рано Тайсън Фюри направи подобни разкрития за живота си, а след това и Наоми Осака призна, че е страдала от депресия. Мнозина неглижират подобен тип проблеми, но в съвременния свят, изпълнен с технологии, човек много лесно може да забрави, че зад всеки профил в социалните мрежи стои човек със своите лични проблеми.

Ник Кирьос може би е един от малцината, които могат открито да признаят за битката с вътрешните си демони. Именно това е и причината той да протяга метафорично ръка към всички, които имат нужда от подкрепа в тази неравна борба за оцеляване.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    3 0 Отговор
    Ми то това си е нормално за такива дегенерати.

    Коментиран от #2

  • 2 антрашпиц

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Него по принцип не го слуша главата ...