Last news in Fakti

3 Март, 2022 01:00 1 836 1

Изненадите за Купата на Германия не секват и на 1/4-финалите

  • купа на германия-
  • ред бул лайпциг-
  • хамбургер-
  • фрайбург-
  • унион берлин

Тази година се очертава да имаме някой шокиращ шампион в турнира

Изненадите за Купата на Германия не секват и на 1/4-финалите - 1
Снимка: БГНЕС

Тазгодишното издание на Купата на Германия се очертава да е едно от най-интригуващите с оглед факта, че почти всички големи фаворити отпаднаха, а на полуфиналите отиват някои от най-изненадващите участници.

Унион Берлин отстрани Санкт Паули с 2:1, въпреки че преди това гостите се справиха с Борусия Дортмунд със същия резултат.

Хамбургер пък тръгва по пътя на изкуплението, справяйки с Карлсруе. В редовното време двата тима си размениха по две попадения, гостите останаха с човек по-малко, а домакините пропуснаха дузпа, само за да оставят драмата за 91', когато Глацел изравни и прати мача в продължения. Нов гол обаче не падна и въпреки пропуска на Шонлау се стигна до успех с с 3:2 за домакините.

Бохум пък загуби с 1:2 от Фрайбург след продължения и гол в последната секунда от 120-тата минута на Шалай.

От фаворитите единствено Ред Бул Лайпциг продължава участието си и то с лекота, защото Хановер 96 бе победен с 0:4.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.