Last news in Fakti

6 Март, 2022 09:32 6 504 3

Ман Юнайтед готви трансферна бомба

  • роберт левандовски-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига-
  • бундеслига

"Червените дяволи" със сигурност ще трябва да се подсилят в предни позиции за следващия сезон, тъй като Единсон Кавани ще си тръгне през лятото, а бъдещето на Кристиано Роналдо също остава доста несигурно

Ман Юнайтед готви трансферна бомба - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед сериозно обмисля възможността да привлече в редиците си нападателя на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски през лятото.

"Червените дяволи" със сигурност ще трябва да се подсилят в предни позиции за следващия сезон, тъй като Единсон Кавани ще си тръгне през лятото, а бъдещето на Кристиано Роналдо също остава доста несигурно. Така на "Олд Трафорд" ще опитат да привлекат нов класен голмайстор, като 33-годишният поляк е една от опциите, пише 90min.

Не е тайна, че Левандовски иска да смени обстановката и да опита късмета си в друг клуб в края на кариерата си. Той има договор с Байерн до лятото на 2023 година, така че мюнхенци вероятно ще са склонни да преговарят за евентуална продажба, ако получат достатъчно апетитна оферта.

В Юнайтед първоначално се бяха насочили към Ерлинг Хaланд за подсилване на атаката, но на този етап привличането на норвежеца се очертава да бъде доста трудно. Затова Левандовски е подходящ резервен вариант, който ще излезе доста по-евтино на "Червените дяволи".

Твърди се, че Ралф Рангник вече е имал разговор с представители на поляка относно възможността той да премине на "Олд Трафорд" и те са били доста позитивни. Левандовски и този сезон е в убийствена форма, като има на сметката си 39 гола и 3 асистенции в 34 изиграни мача до момента.

Манчестър Юнайтед обаче не е единствения кандидат за подписа на тарана. Той попада в полезрението ни на Челси, Манчестър Сити, Атлетико Мадрид, Барселона и Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гундий я

    3 3 Отговор
    Лъжа идва в динамо спартак Подуяне лично мурджо Стоилов е уредник на транзакцията
  • 2 МАЛКА пенсИЯ

    0 1 Отговор
    Според мен,по-добре,да остане,в Байерн.ВИЖДАМЕ,какво стана,с Меси,Роналдо,сменяйки,клубовете си.
  • 3 Коледа

    1 1 Отговор
    На Насо ,ще му подарят акциите на Манчестър Юнайтед ,а Гонзо ще е спортен директор. Сър Алекс , помощник на Мъри.