Last news in Fakti

6 Март, 2022 12:27 930 0

Жозе Моуриньо се е пошегувал, че повече няма да е на скамейката на Рома

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • рома-
  • серия а

"Вълците" спечелиха и двата си мача, в които португалецът бе наказан да не води отбора си

Жозе Моуриньо се е пошегувал, че повече няма да е на скамейката на Рома - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо се е пошегувал, че повече няма да сяда на резервната скамейка на тима, за да не развали победната му серия.

"Вълците" спечелиха и двата си мача, в които португалецът бе наказан да не води отбора си. Наставникът пък реши, че в тях въобще няма да присъства на стадиона, а ги изгледа на лаптоп в клубния автобус.

"След мача Моуриньо ни каза, че щом се справяме толкова добре в негово отсъствие, няма да се връща на резервната скамейка", разкри защитникът Джанлука Манчини.

Специалистът също така е похвалил футболиста за добрата му игра и за това, че не получи картон в този мач.

"Похвали ме, че не съм получил картон в мача. Това не ми се случва често. Дори не помня кога ми се случил за последно", каза още Манчини.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА