Last news in Fakti

7 Март, 2022 20:00 3 546 2

Масово разчистване на дърводелците в ПСЖ

  • псж

Лятото на „Парк де Пренс“ се очертава да е особено интересно

Масово разчистване на дърводелците в ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Френският гигант ПСЖ се готви за най-мащабната чистка на играчи през идното лято, според местното издание L'Equipe.

Очертава се след края на настоящата кампания най-малко 10 души да бъдат изгонени от „Парк де Пренс“, като сред тях най-вероятно ще бъде и старши-треньорът Маурицио Почетино, ако не успее да донесе Шампионската лига на арабските собственици.

Спортното издание междувременно посочи хората, които се считат за ненужни и ще им се търси пазар. Сред тях личат имената и на някои доста интересни фигури, които бързо ще си намерят нови отбори.

35-годишният вратар Кейлор Навас ще преживее отново сценария от дните си в Реал Мадрид. Костариканецът ще трябва да направи място на Джанлуиджи Донарума с оглед разликата, че не е толкова голяма звезда, колкото италианеца, независимо, че най-малкото е на неговото ниво, като футболни качества.

Анхел Ди Мария може би най-накрая ще си тръгне, след като за поредна година се спекулира с неговото бъдеще, но сега контрактът му изтича и „парижани“ не мислят да го подновяват.

Серхио Рамос изглежда обречен на продажба, ако здравословното му състояние не се подобри драматично в близките седмици и не започне да заработва колосалната си заплата. А и той вече също е на 35 години, тъй че дните му изобщо във футбола изглеждат преброени.

19-годишният Нуно Мендеш се очертава да е основната причина за продажбата на останалите конкуренти на неговия пост. Левите бранители Хуан Бернат и Лейвин Курзава ще бъдат разкарани, ако поне един от тях не се примири с ролята на резерва на младия португалец.

Андер Ерера, Идриса Гей, Юлиан Дракслер и Мауро Икарди са други поизчерпани фигури, чието бъдеще със сигурност е далеч от Париж. Германецът спокойно можем да твърдим, че пропиля кариерата си в ПСЖ с оглед възможността да играе за отбори от ранга на Байерн Мюнхен, Арсенал или Севиля.

Ще е доста интересно да видим на къде ще се насочи всеки един от тях, защото все още мнозина помним причините, поради които Пари Сент Жермен ги привлече първоначално.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бонговец

    10 2 Отговор
    Искаме подобна чистка и в ЦСКА

    Коментиран от #2

  • 2 Asdfg

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Бонговец":

    ЦСКА УМРЕ 2016г. Сега има само цецка-Лойч-Етрополе-Литекс-София!