Last news in Fakti

9 Март, 2022 09:34 923 4

Левски пред договор със звездата на тима!

  • георги миланов-
  • левски-
  • футбол-
  • договор

И “сините”, и Миланов искат нов договор, а единственият проблем е, че клубът предлага много по-ниска заплата на бившия национал от тази, която той взима към момента

 Левски пред договор със звездата на тима! - 1
Снимка: БГНЕС

Левски е много близо до нов договор със звездата на тима Георги Миланов, пише “Мач Телеграф”. Контрактът на халфа изтича в края на сезона, а от известно време двете страни водят преговори за подновяването му.

И “сините”, и Миланов искат нов договор, а единственият проблем е, че клубът предлага много по-ниска заплата на бившия национал от тази, която той взима към момента. Въпреки това, Миланов се е съгласил на намалението, а за това има две основни причини - Станимир Стоилов и феновете на Левски.

Футболистът е много щастлив от работата си с Мъри, а отделно е впечатлен от любовта на “синята” агитка към него. Очаква се преговорите да бъдат финализирани скоро.

От старта на сезона Миланов има 16 мача и 2 гола в efbet Лига. Той пропусна доста двубои заради контузия, но вече е възстановен и вкара гол на Септеимври София за Купата на България, а след това започна като титуляр в дербито на efbet Лига срещу ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    3 1 Отговор
    ФК Просяк Подуйне е най великия клуб на планетата.

    Коментиран от #2

  • 2 Ганчев

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Фен":

    Бате бате дай малко пари на Гриша Ганчев, че Литекс здраво е закъсал има да плаща на футболисти, има забрана от УЕФА има 45М дългове и може и да не вземе лиценз края на месеца.

    Коментиран от #3

  • 3 Фен

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ганчев":

    Защо си мислиш че някой който ви каже истината е чорбар или от Литекс?

    Коментиран от #4

  • 4 Чорбар си

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Фен":

    Защото само чорбар не знае как се издържа Байрен Мюнхен или Барселона или Реал Мадрид. Нищо по различно от Левски. Защото само чаорбари обиждат Левски за какво? Ние не обиждаме други отбори освен Литекс София. Така че прочети новините от днеска че може и да не вземете лиценз. Имате да давате 1М евро на футболисти и даже Миньор ви съди за едни мижави 2000 лв че не сте платили. Хайде събирайте сега парички за Гришата вместо да се присмивате на Левски.