Last news in Fakti

10 Март, 2022 19:30 2 055 1

Барселона принуждава Астън Вила да плати €40 млн. за Филипе Коутиньо

  • филипе коутиньо-
  • барселона-
  • астън вила

Бразилецът изглежда възроден във Висшата лига, макар да се завърна преди малко повече от месец

Барселона принуждава Астън Вила да плати €40 млн. за Филипе Коутиньо - 1
Снимка: БГНЕС

Филипе Коутиньо изглежда отново започна да възвръща обичайната си форма, откакто възстанови партньорството си със Стивън Джерард в Астън Вила, макар и англичанинът вече да е негов старши-треньор. От Барселона обаче се чуват призиви „виланите“ час по-скоро да плащат откупната клауза на бразилеца, щом са толкова доволни от представянето му.

Спортният журналист Фабрицио Романо твърди, че парламентьори от „Ноу Камп“ са започнали да упражняват натиск върху своите колеги от Англия, за да може трансферът да стане постоянен и те най-накрая да се отърват от един от най-лошите трансфери в цялата си история. В споразумението за наем фигурира клауза в размер на €40 млн.

Припомняме, че Коутиньо струваше внушителните €135 млн. на „каталунците“ през 2018 г. и то без да прибавяме някои бонуси с оглед клубните успехи, които са вписани в сделката. Дори титлата от Шампионската лига с екипа на Байерн Мюнхен брънка в джоба на Барса, независимо от факта, че тогава той бе под наем при „баварците“.

Астън Вила определено би демонстрирал сериозна финансова мощ, ако склони и купи за постоянно играч от неговата класа, но за целта ще трябва да почакаме още няколко месеца до началото на зимния трансферен прозорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 евала

    1 0 Отговор
    тия не познават парите бе! за футболист?