Last news in Fakti

11 Март, 2022 20:45 804 9

Бербатов: За да има честен конгрес в БФС, сигурно трябва да поканим спортния министър

  • бфс-
  • димитър бербатов-
  • радостин василев

Кандидат-президентът е категоричен, че няма да се откаже, докато не стане свидетел на честни избори

Бербатов: За да има честен конгрес в БФС, сигурно трябва да поканим спортния министър - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов заяви, че обмисля да покани министъра на спорта Радостин Василев на следващия конгрес на БФС, ако това би гарантирало честността на изборите за нов президент.

Отдавна не съм говорим с Борислав Михайлов. Когато имаш различни идеологии с някого се разделяте на лагери, има словесни престрелки. Всичко това може да се избегне, ако се направи честен конгрес. Затова помолих министъра на спорта да направи разследване. Може би той трябва да присъства на конгреса, за да премине прозрачно“, каза кандидат-президентът пред БНТ.

Той акцентира също така и върху идеята си за развитие на българския футбол, а именно като отдели Професионалната лига в собствена структура, която да се грижи за провеждането на шампионатите, и засили инвестициите в развитие на детско-юношеския футбол.

Бербатов предлага също така държавата да се превърне в партньор в това начинание, но това би било възможно единствено, ако в БФС царят ред и правила, които да създават условия за инвестиции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чиба

    6 10 Отговор
    Бербо се отказа от национални и играеше само за пари, като наемник.
  • 2 Иван Грозни

    3 2 Отговор
    Ами как без министъра нали тото плаща за спорта. Тез карти на агитките са кьор фишеци. Пълнят резервоарите та мерцедес класите лумпените.
  • 3 Барбарон

    4 8 Отговор
    Барбарона изплю камъчето. Всичко е за да откраднат с Руди едни пари. Какво общо има министърът на спорта с БФС? Ако искат и Гешев да поканят, тоя барбарон верно ли е толкова неграмотен?
  • 4 Иван Грозни

    6 3 Отговор
    Да напомня на привържениците на перукан/и хората около него/, че той е там за не малко пари.

    Коментиран от #5

  • 5 Барбарон

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "Иван Грозни":

    Доуточнявай кой е перукан щото Бербатов ина перука и да иска да се налапа здраво, там където има пари е Барбарона иначе за работа не го търси. Една година кандидат президент, това му е работата.
  • 6 Иво.

    1 2 Отговор
    Е нали скоро имаше конгрес, къде зяпахе тогава. Сега у .. я ли ми търсите?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Някой си

    1 2 Отговор
    Мизерник!
  • 9 Перо

    1 2 Отговор
    Тоя селтик не разбра ли,че няма да оглави БФС! Много е прост и некадърен соросист!