Last news in Fakti

13 Март, 2022 16:48 912 6

Мъри и Наско Сираков откриха фенклуб на Левски в Разград

  • левски-
  • фен клуб-
  • наско сираков-
  • станимир стоилов

Фен клуб на "сините" в Разград беше създаден преди много години, но след заминаването на председателя му Стоян Минчев за столицата той спря да функционира пълноценно

Мъри и Наско Сираков откриха фенклуб на Левски в Разград - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Левски вече имат нов клуб в Разград. Помещението на "Blue Brigade" се намира на бул. "Априлско въстание" и отвори врати за привържениците на "синия" клуб днес, непосредствено преди дербито с Лудогорец на "Хювефарма Арена".

На събитието присъстваха собственикът на Левски Наско Сираков и старши треньорът на тима Станимир Стоилов, както и десетки гости от фен клубове в региона и страната.

Водосвет за освещаване на новото помещение, за здраве и благополучие отслужи отец Дмитрий Терзи.

Фен клуб на "сините" в Разград беше създаден преди много години, но след заминаването на председателя му Стоян Минчев за столицата той спря да функционира пълноценно. Инициативата за активизирането му е на неколцина левскари от по-младото поколение.

"Преди около година взехме решение за откриването на офиса. С лични средства и доброволен труд успяхме да ремонтираме помещението и вече си имаме свой дом, където ще гледаме мачове и ще подкрепяме любимия отбор", каза 23-годишният Йордан Цонев, който заедно с Димитър Кулев и Иван Маринов са основните инициатори на идеята за възраждането на фен клуба на "сините" в Разград и откриването на новия офис.

Наско Сираков приветства разградските привърженици на отбора, като подчерта, че подобни срещи ги зареждат и им дават енергия и сили да продължат напред, въпреки трудностите.

Привържениците на Левски ще потеглят към стадион "Хювефарма Арена" в 16:00, за да подкрепят любимия отбор в мача срещу Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    5 7 Отговор
    Браво ние сме навсякаде.И вьв Германия сьм срещал надписи на много места да пише Само Левски.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 антрашпиц

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левскар":

    И кат сте навсякаде ква полза?И вашия отбор ,и онзи тире отбор сте скапани отвсякъде.За Луноходец няма кво да приказвам.Футбола в територията вече отдавна умря.
  • 3 Леле,леле

    8 2 Отговор
    Отворили кръчма и се радват !? Егати и пропадналите говеда !

    Коментиран от #5

  • 4 Дебил

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Левскар":

    Ния сме по целия Свят ! Навсякъде съм виждал изписано к.у.р.,от Колизеума до пирамидите.Само в Япония пише Локо София !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бизонче

    0 1 Отговор
    Прасета от СПИН. Разград е СИН!