Last news in Fakti

19 Март, 2022 17:15 2 164 2

„Царете“ изненадаха и Лудогорец на ужасния си терен

  • царско село-
  • лудогорец

Последният в класирането спря и двата отбора в челото на таблицата

„Царете“ изненадаха и Лудогорец на ужасния си терен - 1
Снимка: БГНЕС

Царско село стигна до ново изненадващо равенство, като този път завършиха 1:1 срещу лидера Лудогорец на своя ужасен стадион, ако можем така да определим игрището, което бе на практика изорано.

И все пак Лукаш Мартинс намери начин, за да откри резултата в полза на „царете“ през първата част, реализирайки единствения точен удар по посока вратата на Серджо Пад.

След почивката Оливие Вердон изравни след асистенция на Кирил Десподов, но Хадиме Ндиайе не позволи това да се повтори в остатъка от двубоя.

По-късно днес ЦСКА гостува на Ботев Пловдив и там залогът се очертава да е още по-голям за „армейците“, защото при успех ще скъсят дистанцията от лидера отново на 6 точки.

Припомняме, че Царско село завърши 0:0 и срещу „червения клуб“ преди седмица, независимо от факта, че е стъпил плътно на дъното в класирането.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    11 0 Отговор
    Много добър резултат за черното тото
  • 2 Финансов гений

    5 0 Отговор
    Прекрасен концерт на ТОТО от Скандау. Гелът пак е кеширал яко