Last news in Fakti

24 Март, 2022 23:00 1 195 0

Нападател на Лудогорец: Сравняваха ме с Лирой Сане

  • бърнард текпетей-
  • лудогорец-
  • лирой сане

Ганаецът извървя част от пътя на германския национал в ранните години на своето развитие

Нападател на Лудогорец: Сравняваха ме с Лирой Сане - 1
Снимка: БГНЕС

Крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей е считан за един от най-добрите футболисти в родния шампионат, откакто през миналото лято се озова в Разград за постоянно. Той дори признава, че от дните си в Шалке 04 е свикнал със сравненията с германския национал Лирой Сане.

Започнаха да ме сравняват с Лирой Сане, който тръгна от Шалке, мина през Манчестър Сити и сега е в Байерн Мюнхен. Причината бе стилът ми на игра, както и фактът, че съм много бърз. Заради това ме повикаха и в националния отбор на Гана“, каза ганаецът пред „Тема Спорт“.

До момента той има 4 гола и 8 асистенции за „орлите“ през кампанията, което го прави един от най-ефективните нападатели в българския футбол.

Сане от друга страна мина през отбора на Манчестър Сити преди да се озове в Байерн Мюнхен. Той е считан за един от най-класните играчи на своя пост в света, като със сигурност е един от най-скъпите, защото до момента за него са платени общо €112 млн.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА