Last news in Fakti

31 Март, 2022 22:25 1 252 10

Изпълнителният директор на ЦСКА алармира, че ще има множество атаки към клуба

  • цска-
  • филип филипов-
  • бфс-
  • футбол

Нас това не ни плаши, защото ние сме ЦСКА!

Изпълнителният директор на ЦСКА алармира, че ще има множество атаки към клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов, който беше наказан от БФС за 1 година да работи в системата на БФС, използва социалните мрежи, за да обяви своята позиция след протеста днес.

Ръководителят призова за обединение на "червените" и алармира, че ще има множество атаки към клуба.

"АРМЕЙЦИ,
Сега е моментът да покажем, че сме всички заедно, че гледаме в една посока, че сме Велик клуб. От този момент ще започнат много удари под кръста, но нас това не Ни плаши, защото Ние сме Сила, защото Ние сме родени Победители, защото НИЕ СМЕ ЦСКА! От събота мощна подкрепа за отбора от трибуните!

САМО ЦСКА!!!", написа Филипов.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Градев

    8 9 Отговор
    Филип Филипов до Георги Градев 😊. Липсва само Бербатов до тях. Това си е едно ОПГ начело с Гриша Ганчев.
  • 3 ДО БФС

    8 1 Отговор
    БФС ОТ ДОБРО НЕ РАЗБИРА! ДОКОГА ЩЕ СТОЯТ СЛЕД КАТО НИКАКВИ РЕЗУЛТАТИ НЯМА! НАЦИОНАЛНИЯ НИ ОТБОР ГО БИЯТ ВЕЧЕ И ОТБОРИ КАТО КАТАР! ЗАЩО ОЩЕ ИСКАТ ДА СТОЯТ, СЛЕД КАТО СЕ ПРОВАЛИХА НАПЪЛНО?

    Коментиран от #5

  • 4 кУмУнист

    8 4 Отговор
    Гришата сега ще докара 20 автобуса и от другата седмица пак по 100 човека на мач. Феновете на литекс и скавия от новия сезон ще спорят кои са по малко. А дали сте цска-софия или литекс го знаем всички.
  • 5 Левскара

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "ДО БФС":

    Тотални безочливи крадци са тези в БФС! Ограбиха единствената гордост останала на България - Футбола! По какви причини трябва да "управляват" още??? Или от алкохолна абсистенция не виждат до какво ниво докараха Националния ни отбор??? До там докараха нещата, че Левски, ЦСКА, Ботев ПД, Локо ПД, Берое, Нефтохимик, Етър, Локо ГО, които са опоненти помежду си, да се обединят срещу пияндетата в БФС!
  • 6 Софиянец

    8 2 Отговор
    И аз не понасям голямата перука, че изора терена за да премести и преименува Литекс в А група с лиценза на Етрополе.
    Но мислите ли че новото БФС- София 😀 ще промени нещата. Шефа в Благоевград , а вицетата в Англия и Германия. А да страдам за градинаря на литекс- София , няма как да стане! Те били цска. Смях.
  • 7 Левски 1914

    5 2 Отговор
    Вие не сте армейци, а ТИРЕЙЦИ и вие не сте цска, а преименувания Литекс пристигнал от град Ловеч обединен с Етрополе или цска ТИРЕ София 2016.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Адвокат

    2 0 Отговор
    Бербатов организирано с автобуси докара децата на Сините камъни, Балкан Варвара и ЦСКА София купи им две щайги кивита и ги накара да изпотршат фасадата на БФС докато викат непристойни думи. Бербатов трябва незабавно да бъде извикан в прокуратурата и да му повдигнат обвинение за склоняване на деца към престъпление.
  • 10 mad forest

    1 0 Отговор
    Атаки ще има, защото където и да ви пипнат, все сте в издънка.