Last news in Fakti

6 Април, 2022 16:30 999 0

Юрген Клоп обяви дали има възможност да привлече Ерлинг Холанд

  • ерлинг холанд-
  • ливърпул-
  • борусия дортмунд-
  • юрген клоп

Германецът рядко коментира чужди състезатели, но натискът от медиите го принуди

Юрген Клоп обяви дали има възможност да привлече Ерлинг Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Ерлинг Холанд за пореден трансферен прозорец се очертава да е едно от най-горещите имена. Редица световните спортни медии нееднократно го свързват с трансфер на „Анфийлд“, а това принуди Юрген Клоп да даде официален отговор по темата.

Няма как да се включим в тази надпревара. Споменатите числа са истинска лудост. Няма шанс“, каза германският мениджър на Ливърпул пред Bild.

21-годишният таран на Борусия Дортмунд има откупна клауза в размер на €75 млн., която ще се активира след няколко месеца, но по-внушителното е заплатата, която се твърди, че ще очаква от следващия си работодател. Норвежецът би искал да стане един от най-скъпоплатените футболисти в света, като различните спекулации му отрежат седмично възнаграждение в размер между €500-700 хил.

Междувременно „мърсисайдци“ още умуват за новия договор на Мохамед Салах, който недвусмислено се доказа като най-класния голмайстор в клуба през последните години, но въпреки това заплатата му е доста под тази на конкурентите му Кристияно Роналдо, Ромелу Лукаку и Хари Кейн.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА