Last news in Fakti

7 Април, 2022 11:19 1 266 0

Левски следи двама футболисти, единият е юноша на Интер

  • футбол-
  • станимир стоилов-
  • левски-
  • царско село-
  • пиер зебли-
  • жереми петрис

Представители на "сините" са били на Националния стадион "Васил Левски" в понеделник и са наблюдавали изявите на Пиер Зебли и Жереми Петрис

Левски следи двама футболисти, единият е юноша на Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Левски следи двама футболисти на Царско село. Представители на "сините" са били на Националния стадион "Васил Левски" в понеделник и са наблюдавали изявите на Пиер Зебли и Жереми Петрис, твърди "Тема спорт". Селото загуби с 1:2 от Локомотив (София), а от "Герена" ще продължат да следят представянето на двамата футболисти.

Очаква се "сините" да анализират играта на набелязаните до края на сезона, а след това да решат дали да им бъдат отправени официални оферти. В момента Царско село се намира на последната позиция в Еfbet Лига, но тимът няма да се предаде до последно в битката за оцеляването си в елита.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов на няколко пъти заяви, че клубът ще се стреми да привлича млади чуждестранни футболисти, които впоследствие да бъдат продавани за добри суми.

24-годишният Жереми Петрис играе дясно крило, но може да действа добре и като краен защитник. Този стил допада на Мъри и юношата на ФК Париж може да се озове на "Герена" през лятото. За последно фланговият футболист носеше екипа на Про Верчели и пристигна през зимата в Царско село заедно с редица играчи, които акостираха от Апенините в българския тим. Преди това Петрис е носил екипите на Гоцано, Кротоне и Бишелие.

Друг играч на "царете" също е влязъл в полезрението на "сините". Това е дефанзивния халф Пиер Зебли. 24-годишният футболист е юноша на Интер, но няма официален двубой с екипа на "нерадзурите". Минал е през Перуджа, Генк, Асколи и Католика. Той има и един двубой за младежката селекция на Кот д`Ивоар.

Любопитното е, че "сините" до момента не са осъществявали трансфер от Царско село. Левски по-често пазарува от втородивизионния Септември (София).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА