Last news in Fakti

7 Април, 2022 14:59 1 743 1

Уейн Рууни: Ман Юнайтед трябва да махне Роналдо!

  • манчестър юнайтед-
  • уейн рууни-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • висша лига

Той носи заплаха за противниковата врата, но в останалата част от играта, Юнайтед има нужда от нещо повече

Уейн Рууни: Ман Юнайтед трябва да махне Роналдо! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед – Уейн Рууни, сподели, че завръщането на Кристиано Роналдо на „Олд Трафорд” не е сработило и португалецът не оправдава огромните очаквания към него.

В предаването Monday Night Football на Sky Sports, Рууни допълни още, че клубът трябва да отстрани нападателя от състава и за в бъдеще да залага на млади играчи.

На въпрос дали трансферът на Роналдо в Манчестър Юнайтед е бил успешен, Рууни отговори: „В момента бих казал, че не.”

“Той вкарва голове, вкара важни голове в Шампионска лига в началото на сезона, вкара и хеттрик срещу Тотнъм. Ако гледаме към бъдещето обаче, клубът трябва да залага на по-млади играчи, играчи гладни за успехи, за да вдигнат Манчестър Юнайтед в следващите две или три години”, каза още Рууни.

„Роналдо определено не е играчът, който бе, когато бе на 20. Това е нормално, това е футболът. Той носи заплаха за противниковата врата, но в останалата част от играта, Юнайтед има нужда от нещо повече, нуждаят се от млади и гладни за успехи играчи”, допълни мениджърът на Дарби Каунти.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бг брат

    0 0 Отговор
    виж са кво пра СЕ си ве, кво говориш за Роналдо... Нямаш никва визия на футболист, по-скоро на някав алкохолик, типичен англичанин....