Last news in Fakti

8 Април, 2022 00:15 949 0

Рейнджърс не уцели нито веднъж вратата на Брага в първия им 1/4-финал

  • рейнджърс-
  • спортинг брага-
  • лига европа

Португалците ще пътуват до Шотландия с гол аванс

Рейнджърс не уцели нито веднъж вратата на Брага в първия им 1/4-финал - 1
Снимка: БГНЕС

Спортинг Брага триумфира с 1:0 над Рейнджърс в първия им 1/4-финален мач от Лига Европа, реализирайки едно от малкото добри положения за гол в цялата среща.

Абел Руис стана автор на единственото попадение в края на първата част, като преди това ВАР се намеси, за да отмени гола на Андре Хорта в средата на полувремето.

Спокойно можем да заявим, че това бе най-лишеният от атракция мач в елиминациите до тук, като за това допринесоха много от състава на гостите, защото не уцелиха нито веднъж очертанията на вратата зад Матеуш.

Надяваме се само, че след седмица ще видим по-различен подход, макар исторически погледнато португалските клубове да затварят умело подобни сблъсъци със сериозна тактическа дисциплина и хитрини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА