10 Април, 2022 18:36 1 432 1

Арсенал и Тотнъм вадят по над €70 млн. за звезда на Лестър

  • джеймс мадисън-
  • арсенал-
  • тотнъм-
  • лестър

Английският национал може скоро да пътува за Лондон

Арсенал и Тотнъм вадят по над €70 млн. за звезда на Лестър - 1
Снимка: БГНЕС

Лондонските Арсенал и Тотнъм са напът да стартират преговори с Лестър Сити, за да се опитат да откупят правата на английския национал Джеймс Мадисън, според Sky Sports.

Плеймейкърът на „лисиците“ е ценен високо в своя клуб, след като през 2018 г. бе привлечен от Норич за €25 млн. Днес цената му е в пъти по-висока, че дори се твърди, че се очаква оферта от около €72 млн. за него.

„Артилеристите“ привидно разполагат с хора в неговата зона. Мартин Йодегор бързо се утвърди като титуляр при Микел Артета, а Емил Смит Роу все по-често играе важна роля за родния си клуб.

„Шпорите“ от друга страна страдат от липсата на разиграващ халф и това е видно най-вече в срещите с отборите от долната половина на таблицата, където се изисква повече владеене на топката.

Решаващото може би ще бъде класирането на двата клуба в края на кампанията, защото подобна инвестиция би отивала повече на отбор, който играе в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лудница

    0 0 Отговор
    Поредната перверзия, един ритнитопковец да струва 72 милиона, а тези които спасяват животи колко ли струват.?