Last news in Fakti

11 Април, 2022 20:30 1 238 1

Дел Пиеро посочи своя фаворит за титлата в Серия А

  • алесандро дел пиеро-
  • ювентус-
  • интер-
  • милан-
  • наполи

Легендата на Ювентус изключи бившия си клуб от надпреварата

Дел Пиеро посочи своя фаворит за титлата в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Битката за шампионския трофей в Серия А през този сезон е една от най-интригуващите от доста време насам, защото с реален шанс са цели 4 отбора и то във финалните етапи на кампания. Алесандро Дел Пиеро обаче посочи един от тях за фаворит и това не е любимият му Ювентус.

От това, което показва през сезона, Интер продължава да е фаворит за титлата“, каза легендарният нападател пред Sky Italia.

Той отчита факта, че „нерадзурите“ са най-балансираният тим в челото. Симоне Индзаги разполага с една страхотна титулярна единайсеторка и достатъчно достойни заместници на всеки един пост, изключвайки може би само вратарския, където Самир Ханданович е без алтернатива.

Милан е временно начело, но там осезаемо си личи липсата на свежест в атаката, където Стефано Пиоли е принуден да разчита на застаряващите Оливие Жиру и Златан Ибрахимович.

Наполи пък демонстрира непостоянството си във всеки неудобен момент, въпреки че привидно Лучано Спалети има всичко необходимо, за да триумфира със Скудетото.

Масимилиано Алегри пък едва от няколко месеца накара отбора си да работи по-сплотено, а привличането на Душан Влахович му осигури услугите на нападател, който може да реши всеки мач.

Четирите тима са събрани в рамките на 6 точки, а до края остават 6 кръга. Единствено Интер е с мач по-малко, след който би могъл да се озове отново на върха, макар и само с точка преднина.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алекс

    1 0 Отговор
    Л е г е н д а и истински джентълмен.