13 Април, 2022 17:30 881 0

Лоши новини за Конте в разгара на битката за топ 4

  • антонио конте-
  • covid-19-
  • тотнъм

Италианецът превърна Тотнъм във фаворит за мястото в изминалите седмици

Лоши новини за Конте в разгара на битката за топ 4 - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм се превърна от аутсайдер във фаворит за топ 4 в английската Висша лига, но в навечерието на най-важните мачове има лоша новина за треньора Антонио Конте. Италианецът е дал положителна проба за COVID-19, според Evening Standard.

За сега се смята, че състоянието му е добро, като дори има шанс той да води отбора в домакинството на Брайтън този уикенд. Във Великобритания мерките срещу вируса бяха максимално облекчени в последните месеци, но с оглед проблемите, които удариха правителството за нарушение на някои от старите правила, не е изключено здравните власти да наложат малко повече контрол, като накарат Конте да изгледа срещата у дома.

Пред „шпорите“ останаха 7 изключително важни мача срещу Брайтън, Брентфорд, Лестър, Ливърпул, Арсенал, Бърнли и Норич. На всеки един от тях ще се гледа като на малък финал в преследването на място в Шампионската лига догодина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА