Last news in Fakti

14 Април, 2022 16:45 2 156 7

Сираков потвърди, че Стоилов остава, но скочи на съдиите: Не 20, а 20 хил. ще се съберем и камък няма да остане!

  • станимир стоилов-
  • наско сираков-
  • левски

Треньорът сам призна, че мястото му е на „Герена“

Сираков потвърди, че Стоилов остава, но скочи на съдиите: Не 20, а 20 хил. ще се съберем и камък няма да остане!  - 1
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов остава треньор на Левски, въпреки интерпретацията на думите му снощи след победата над Лудогорец за Купата на България. Лично той и собственикът Наско Сираков потвърдиха това на специална пресконференция от стадион „Георги Аспарухов“.

Това, което се случва вчера, е за Н-ти път. Ние възпитаваме нашите футболисти да са агънца на терена, а те ги провокират. В 83' не се дава дузпа, не се гледа ВАР, а след това се дават две несъществуващи такива. Ние няма да дойдем 20 души, а ще дойдем 20 хил. и камък върху камък няма да остане“, бяха думите на Сираков, след което се оттегли от микрофоните без да даде яснота дали това е нападка към ръководството на БФС.

Стоилов междувременно обясни, че думите му са повторение на онези, които каза при завръщането си в Левски. Той възнамерява да работи още повече върху поведението си край тъча, за да не взема отношение по съдийството.

Съжалявам, че накрая си изпуснах нервите, въпреки че имаше достатъчно провокативно поведение от нашите противници към моите футболисти“, каза още Мъри.

Половинчато той нападна и ръководството на БФС, като изтъкна, че футболът у нас деградира през изминалите 10-20 години, но без да навлиза в детайли и да назовава имена.

Война за Левски мога да водя с всеки, дори и сред най-близките ми“, допълни треньора и изрази съжаление, че финансовата ситуация на „Георги Аспарухов“ не се подобрява, въпреки милионите, които влязоха в хазната от дарения на феновете.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рогоносец

    12 6 Отговор
    Този па кво мучи...
  • 2 незнайко

    16 9 Отговор
    Сираков ако си казал тези думи ти си за затвора, никой няма право да заплашва публично!!!!!!!!
  • 3 Подуямие

    12 7 Отговор
    На БФС управлението е 6 ! Б@си и неблагодарниците!
  • 4 Мим

    12 3 Отговор
    Ами Мъри,кажи къде отиват тези милиони,за да не се подобрява положението.До сега нали всичко уж беше наред ,ръководство треньори ,футболисти,публика даваща пари и какво стана накрая.
  • 5 Mxx

    10 6 Отговор
    Сирака какво се пъне и заплашва. Нали той пази прителя си бобо на поста в БФС и пияндето и компания му се отблагодаряват чрез съдийските комисии, дисципа и всичко останало въпреки задълженията и неплатежоспособността на Геренци.
  • 6 Мнение

    5 3 Отговор
    Прав е Наско Сираков!
    Съдийте ни не знаят правилника!
    С отсъжданията си изнервят футболистите, раздават картони за нищо, пропускат тежки нарушения и т.н.
    Съдийството ни е под всякаква критика.
    Ощетяват всички отбори и тук Наско не е прав че свирят за другите отбори. Те прсто незнаят правилника!!!
  • 7 8888

    3 2 Отговор
    Като ги плащат с 20 хил. Наказват за един мач.Другите с 3 мача.Наското да му мисли Гешев е на ход.Раева пак ще се плюнчи от телевизия в телевизия