Last news in Fakti

18 Април, 2022 13:07 817 1

Черно море приема Добруджа за контрола на "Младост"

  • футбол-
  • черно море-
  • контрола-
  • добруджа

В проверката треньорът Илиан Илиев ще използва доста юноши от школата на клуба

Черно море приема Добруджа за контрола на "Младост" - 1
Снимка: ПФК Черно море

Черно море ще играе контролна среща в паузата на шампионата. Съперник на "моряците" ще е тимът на Добруджа, а спарингът ще е във вторник от 17 часа на стадион "Младост" във Варна.

В проверката треньорът Илиан Илиев ще използва доста юноши от школата на клуба. Със сигурност мачът ще пропуснат контузените Цветомир Панов и Васил Панайотов. В тима има още футболисти с болежки след срещата с Ботев в Пловдив, но за тях ще се преценява допълнително.

Следващият официален мач на Черно море е на 1 май. "Моряците" гостуват на Славия, като двубоят на стадиона в "Овча купел" е от 19 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.