Last news in Fakti

21 Април, 2022 19:47 1 148 2

Левски пусна в продажба нова серия тениски

  • левски-
  • фенове-
  • фланелки-
  • тениски-
  • футбол

Цената е 39 лева

Левски пусна в продажба нова серия тениски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски пусна в продажба нова серия тениски "Нека приказката продължи…". Цената е 39 лева.

Ето какво написаха от „Герена”:

"Левскари,

поредната изненада за вас вече е активна – нова серия памучни фланелки „Нека приказката продължи…“!

Те вече са налични онлайн на https://fanshop.levski.bg/category/obleklo , а от утре – в деня на срещата-реванш от полуфиналите за Купата на България срещу „Лудогорец“ и в официалния клубен магазин на стадион „Георги Аспарухов“.

Нека подкрепим още един път футболистите на Станимир Стоилов! Поради големият интерес, може да има забавяне в изпращането на поръчката. Благодарим за разбирането!

Цена: 39 лева".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПазарЖик

    0 1 Отговор
    Ама много сте неграмотни левскарите.
  • 2 кУмУнист

    0 0 Отговор
    Павчо оранжево фенче, време е в това цесекарско сайтче да коригирате статията за спец акцията за наркотици в Левски и да напишете град Левски и да го махнете от спортните новини, че излизат свързани като новина, акцията с ФК Левски. Знаем, че сте го направили нарочно и повръщате кръв от завист, но това е и криминално