Last news in Fakti

22 Април, 2022 18:02 951 0

Салах призна, че нищо не е решено по договора му с Ливърпул

  • ливърпул-
  • мохамед салах

Египтянинът иска да се фокусира върху завършека на сезона преди да предприеме по-сериозни действия

Салах призна, че нищо не е решено по договора му с Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Мохамед Салах има само още 14 месеца от договора си с Ливърпул, което без съмнение буди притеснения, както сред ръководството, така и сред феновете на клуба. Той сам призна в интервю за FourFourTwo, че все още нищо не е решено в тази насока.

Сезонът все още не е приключил, така че искам да го завършил по възможно най-добрия начин. След това ще мислим какво ще се случи“, каза египтянинът по тази тема.

Салах бързо се превърна в един от най-добрите футболисти в историята на „мърсисайдци“, покорявайки няколко голмайсторски рекорда. Сега обаче е време да даде максимума от себе си, защото целта пред отбора му е да триумфира с четири трофея в края на кампанията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА