Last news in Fakti

23 Април, 2022 11:36 2 039 6

ЦСКА без половин отбор в Разград

  • цска-
  • лудогорец-
  • футбол

След полуфинала реванш със Славия цели петима футболисти на "червените" са наказани за мача с Лудогорец

Треньорът, който ще изведе ЦСКА срещу Лудогорец, ще трябва да се справя с изключително много кадрови проблеми. След полуфинала реванш със Славия цели петима футболисти на "червените" са наказани за гостуването в Разград.

Втория си двубой на трибуните ще изтърпят Иван Турицов и Жеферсон, които в дербито с Левски получиха деветите си жълти картони от началото на кампанията и бяха санкционирани. Срещу тима, воден от Златомир Загорчич, пък петите си официални предупреждения отнесоха Греъм Кери и Тибо Вион. За девети път жълтия цвят видя и Амос Юга, който освен визитата на новия-cтap шампион ще пропусне и шампионатното домакинство на Славия.

Под въпрос за сблъсъка на „Хювефарма Арена“ е и Федерико Варела, който пропусна последната тренировка на тима заради контузия.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганчо

    5 6 Отговор
    Хайде да се почва с рева, че Венци и Домусчиев са приятели и се подкрепят...
  • 2 Внос/ Износ

    6 1 Отговор
    Програмата на Гела и БФС беше така подредена, че за плейофите ЦСКА да излезе с юношите. Сега обаче срещата е без значение!

    Коментиран от #4

  • 3 Само Левски

    1 5 Отговор
    Е какво от това. То разлика от 14 или 24 точки е все тая. Драма е за отбор със шампионски дух и манталитет, ама за това Стойчово подобие на отбор, все тая. Поне махнете емблемата от екипите, че цяла България ви се подиграва.

    Коментиран от #5

  • 4 доктора

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Внос/ Износ":

    Улав ли си, или сега ще откачаш? То верно тия твойте любимци всичките ще ви вкарат в лудницата, ама това сте си избрали след последното пребоядисване. Да си бехте стояли фенове на ЦСКА. Хем по спокойно, хем по достойно.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Астролог

    0 0 Отговор
    Явно чистят картони и си вярват, че така ще спечелят финала с ЛЕВСКИ. Споменатите играчи няма да са играли по 2 седмици, но щом сър Алан Прадлио вярва, че това е редно - няма проблем!