Last news in Fakti

24 Април, 2022 18:36 1 551 6

Йомов: Докато съм жив ще твърдя, че трябва да играят повече българи

  • георги йомов-
  • цска-
  • футбол-
  • левски

Мач като всеки един финал, твърд мач

Йомов: Докато съм жив ще твърдя, че трябва да играят повече българи - 1
Снимка: БГНЕС

Георги Йомов коментира сезона на ЦСКА, като заяви, че тимът определено не е постигнал целите си от началото на кампанията.

"Не беше това годината, която искахме. Не искахме така да се развие годината за нас, но не бих казал, че Купата е утешение. Това е много важен мач, в който ние трябва да покажем, че можем да защитим купата от миналата година и да направим всичко възможно да зарадваме феновете", заяви Йомов пред "Код Спорт".

"Мач като всеки един финал. Твърд мач. Надявам се да излезем победители от него и да зарадваме нашите привърженици."

"Там, където трябваше да печелим лесни точки, ние ги загубихме. Наши грешки, които няма как да върнем. Това оказа огромно влияние върху разликата в точките. Смятам, че това ни изигра лоша шега и заради това се получи така", призна играчът.

"Докато съм жив ще твърдя, че трябва да играят повече българи. Смятам, че има доста качествени футболисти в България. Но така са решили треньорите, така е решил клубът. Това е тяхно решение и ние не можем да го коментираме, но моето мнение е, че трябва да играят повече български футболисти", допълни Йомов.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    6 3 Отговор
    Да ,ама не.В цецка понеже няма нищо армейско,трябва да играят още повечко занзибарци...
  • 2 кУмУнист

    4 1 Отговор
    Кой беше ти, че нещо не те знаем, тоя припок е една от медийните звезди в българския футбол, класа 0, медийна помпа 10. Йомов, Десподов, имаше Чорбаджийски, Д Илиев, Дяков и 99% от футболистите ни играещи навън са абсолютно медийни звезди без никакъв талант, или поне по малък от колкото ги помпят медиите. Това е политика на гришата от години, дори футболистите на цска които играха преди година в национала, родителите им са забравили, че са били някога футболисти.
  • 3 Е и тоя

    1 2 Отговор
    Измисленият.
  • 4 прав е

    5 0 Отговор
    Първеснтво с под 90% български играчи на тетрена е наълно излишно.
    Кукувици не ни трябват.
    Поучете се от хървати, румънци, поляци, чехи, унгарци, словаци, скандинавци..............
  • 5 Левскар

    0 1 Отговор
    Йомов е най-качествения български футболист в момента. За съжаление Стойчо почти му ликвидира таланта, с неговите кухи схеми. Да видим с новият треньор дали ще прогресира още, или ще го продадат в чужбина.
  • 6 иво

    1 0 Отговор
    ЩОМ цеце ----КАР , ГОВОРИ КОЛКО БЛИЗО Е БИЛ ДО ЛЕВСКИ ......?11