27 Април, 2022 11:02 715 0

Наполи сменя Спалети с треньора на Аталанта

  • джан пиеро гасперини-
  • аталанта-
  • наполи-
  • лучано спалети

Изглежда „партенопеите“ не са доволни от поредния пропуснат шанс за титлата

Наполи сменя Спалети с треньора на Аталанта - 1
Снимка: БГНЕС

Наполи ще наложи поредна промяна в спортно-техническия щаб през лятото, като привлече Джан Пиеро Гасперини от Аталанта, според италианското издание La Gazzetta dello Sport.

Смята се, че Лучано Спалети не притежава нужните качества, за да изведе „партенопеите“ до титлата с оглед факта, че за поредна година клубът се проваля в надпреварата за „Скудетото“, въпреки проблемите в Интер, Милан и Ювентус.

Гасперини междувременно е един от най-високо ценените специалисти на „ботуша“, след като превърна „богинята“ в постоянна величина не само в Серия А, но и в европейските клубни турнири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА