Last news in Fakti

28 Април, 2022 14:47 1 256 9

„Сектор Г“: Време е в игра за ЦСКА да влезе най-ценният играч - дванайстият!

  • цска

Феновете се готвят за сериозна подкрепа в един от следващите мачове

„Сектор Г“: Време е в игра за ЦСКА да влезе най-ценният играч - дванайстият! - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на ЦСКА започнаха дарителска кампания за хореография, с която искат да подкрепят любимия си тим в някой от следващите мачове. На страницата на „Единен Сектор Г“ днес бе публикувана сметка с крайна цел 19 000 лв.

Армейци, предстои ни историческа битка, която трябва да спечелим заедно. Момчетата на терена се намират в труден период и е време в игра да влезе най-ценният играч - 12-ият! Това сме ние!“, гласи публикацията.

От нея обаче не става ясно за кой мач точно се събират средствата, но по всяка вероятност става дума за финала за Купата на България срещу Левски, който ще се проведе на 11 май на националния стадион „Васил Левски“.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаххахаха

    3 8 Отговор
    Отбора на комунетата ли бе?Да сгъват!
  • 2 Бареков

    6 1 Отговор
    Сега да търсят теи пари от Гриша Ганчев и Енималс дето изгониха публиката от стадиона!! Гриша Ганчев заради постоянните му ЛЪЖИ, интеижки и игрички, а Енимълс защото нападаше всички които бяха против тяхното мнение!!! Станаха точно като наркоманите от София-Запад
  • 3 кУмУнист

    3 2 Отговор
    Хореографията ще е зомби апокалипсис. За 19хил лева ще си купят хиляди тубички прома и няколко пакета торбички и ще е зомби парти, кюстендилците стават червено ямакаши.
  • 4 кУмУнист

    2 4 Отговор
    Те останаха хиляда фена-кюстендилеца на оранжевите припоци, каква хореография.
  • 5 кУмУнист

    2 1 Отговор
    Съберете и още 20 30хил лева за глоби, че гришата пак ще полудее и накрая някой ще го намерят заровен на някоя поляна в с Микре.
  • 6 Черно Тото и Бял прах

    4 2 Отговор
    Няма проблем, когато дойде честен собственик който не изкарва пари от уредени мачове през ЦСКА веднага идвам на стадиона без значение срещу кой ще играем, но докато Г.Ганчев, Д.Ганчев и Стойчо Стоилов са тук съветвам никой да не стъпва на стадиона!!!
  • 7 Гришата

    0 0 Отговор
    А кога ядох те кюфтетата не ревах те. Да цска е Литекс щом казвам аз.Нямало да идват.ами недейте .
  • 8 Терориста

    0 0 Отговор
    Ако не беше Гришата още щяхме да сме по села и паланки.Само цска😢
  • 9 Стойчо млзденов

    0 0 Отговор
    Глупак това не е ЦСКА