28 Април, 2022 18:23 3 539 6

Стоичков отново засвидетелства уважението си към Наско Сираков

  • христо стоичков-
  • наско сираков-
  • юбилей

Кавалерът на Златната топка дори взе участие във филм, посветен на юбилея на Голмайстор №1 в историята на Левски

Стоичков отново засвидетелства уважението си към Наско Сираков - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков честити 60-годишнината на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков (роден на 26 април 1962 година).

Кавалерът на Златната топка дори взе участие във филм, посветен на юбилея на Голмайстор №1 в историята на "сините". Той е заснет от БНТ, като все още не е обявено кога ще е премиерата му.

„Бате Наско е фантастичен герой“, казва Стоичков по адрес на бившия си съотборник в националния отбор. Както е известно, двамата поддържат отлични отношения, а семействата им са приятелски. Сираков бе и първият българин, поканен на бенефиса на Стоичков.

В лентата, която е с продължителност 45 минути, пък Наско заявява: „Няма човек, който да познава по-добре пулса на този клуб. Аз съм дал изключително много на Левски, но и Левски ми е дал всичко“.

Станимир Стоилов отбелязва: „Честната истина за Левски ме плени и ме накара да се опитаме заедно да оправим нещата. По-спокоен съм, когато няма други хора, от които да зависи моето бъдеще и това на Левски – те зависят от Сираков“, заявява Мъри.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чук и Гек

    4 2 Отговор
    Това е истината! Не някакъв лудогорец!
  • 2 Хан Ауспух

    5 2 Отговор
    Лъже!
  • 3 спомени

    3 3 Отговор
    Чест прави на Стоичков , че не е забравил кой му заработи двете дузпи на СП в САЩ , с които той стана гол- майстор на футболният форум . А по традиция , който европеец стане гол майстор на СП му се присъжда и златната топка . Наско Сираков беше поставен на 4 позиция сред атакуващите халфове , в много тежка конкуренция сред световните футболни звезди , с коефициент на полезност - брой изиграни минути - пасове , отнети топки , голове , заработени дузпи.

    Коментиран от #5

  • 4 фен

    1 1 Отговор
    Насо понеже е голем левскар отиде в Славия и си показа задните части на агитката на Левски.Помним,помним.Пълен убитак.
  • 5 И аз си спомням

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "спомени":

    Как след световното в интервю с Димитър Пенев, Трифон Иванов,светла му памет каза ,че хората които играха на мястото на Любо Пенев не ставали. Даже после Илияна Раева нещо пак ,,изригна,, после пак се сприятелиха...

    Коментиран от #6

  • 6 предполагам

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "И аз си спомням":

    Аз лично не си спомнял такъв епизод, но може да е имал на предвид играта на Костадинов , на който на това СП ич не му вървеше играта.