Last news in Fakti

29 Април, 2022 18:32 943 4

Стана ясно кой ще заеме мястото на Русия в Лигата на нациите

  • лига на нациите-
  • русия-
  • китай-
  • fivb

FIVB обяви промяната за началото на турнира през юни

Стана ясно кой ще заеме мястото на Русия в Лигата на нациите - 1
Снимка: БГНЕС

FIVB официално обяви, че Китай ще заеме мястото на Русия във волейболната Лига на нациите този сезон, след като руснаците бяха отстранени от началото на войната срещу Украйна.

Китайците пропуснаха миналогодишното издание поради ограниченията от COVID-19 по света, но сега движението по света е напът да се нормализира.

Китай стартира участието си в надпреварата срещу Иран на 8 юни, а след това ще мери сили с Япония, Словения и Бразилия през първата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    2 3 Отговор
    Китай ще заеме мястото на Русия навсякъде. Русия ще
    стане васал на Китай.
  • 2 Адам Хилтън

    0 0 Отговор
    Китай в момента нямаше ли голям брой заразени в няколко големи града? Тия западничанци 2 години с вируса ни плашеха че щял да ни "убие" всичките, сега изведнъж руските спортисти изкараха по-смъртоносни.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Западните ценности

    1 0 Отговор
    Свободата на словото...Несмесването на политика със спорт...и какво ли още не "забравиха" западняците в последно време с цел да насаждат омраза и русофобия...Но с омраза нищо не се гради.Само се руши...Жалки губещи ,които не могат да губят...преди края на хегемонията си ще загубят тотално и уважението ,ако някога някой е изпитвал такова към тях.