Last news in Fakti

30 Април, 2022 15:47 8 100 4

„Блондинката бомбардировач“: Дайте телефона ми на Джони Деп

  • джони деп-
  • амбър хърд-
  • ебани бриджис

Световната шампионка на IBF иска да се възползва от раздора с Амбър Хърд

„Блондинката бомбардировач“: Дайте телефона ми на Джони Деп - 1
Снимка: БГНЕС

Сагата около личния живот на Джони Деп и Амбър Хърд без съмнение е водещата тема в света на шоубизнеса в изминалия месец. Тя се разрасна до такава степен, че дори световният шампион по бокс - Ебани Бриджис, се включи в шегите и закачките.

Някой да каже на Джони Деп, че аз ще се отнасям добре с него. Дайте му телефона ми“, написа в комбинация със снимка и текст „Блондинката бомбардировач“ в Twitter.

Очевидно закачката тук е, че в съда вече стана ясно, че Хърд е упражнявала насилие над бившия си вече съпруг, въпреки първоначалните обвинения от нейна страна, че той е насилникът.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И за какво ти е

    4 4 Отговор
    това гр.оз.отилище с неприятн лице и излъчване. ? За боксова круша става.
  • 2 Хубаво име

    6 1 Отговор
    Има тази мома много добре звучи на български защо ли му иска телефонният номер
  • 3 Мюмюн (Майкал)

    4 2 Отговор
    Сига...или иска да му ла.па на кептън спароу, или иска да са намърда вав някуй негув филм. Сичкити буксьори, кичисти станаха артисти, що не и тя.
  • 4 Пръча

    1 2 Отговор
    Джони дава само питони,не телефони.