Last news in Fakti

30 Април, 2022 19:29 2 428 15

Левски бие на терена, а феновете пратиха поредния полицай в болница

  • левски-
  • ботев пловдив

Ужасът, който цари по българските терени продължава

Левски бие на терена, а феновете пратиха поредния полицай в болница - 1
Снимка: БГНЕС

Левски триумфира с 2:0 над Ботев Пловдив, за да остане в борбата за третото място в шампионата, но феновете на домакините се постараха да опорочат поредния двубой в българското първенство.

В началото на мача агитките на двата отбора започнаха да се обстрелват с ракети и бомбички, а на почивката екзалтирани „сини“ запалянковци опитаха да щурмуват сектора на гостите, като влязоха в пряк сблъсък с полицията. В резултат един от униформените бе ранен и се наложи да бъде изнесен на носилка.

Що се отнася до футбола, Филип Кръстев вкара от дузпа, за да открие резултата, а Ноа Сонко-Сундберг вкара един от кандидатите за гол на сезона. Мощен изстрел от около 25 метра той удари горната греда, кълбото рикошира в земята и след това изпъна горната част на мрежата.

Левски вече е само на 3 точки от Ботев в подреждането, като по всичко личи, че борбата за тройката ще се води до последно.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 BOB

    28 10 Отговор
    докога държавата ще толерира сборища на наркомани по стадионите да нараняват държавни служители а забравих то няма държава
  • 3 ФАКТ

    26 10 Отговор
    Ми, то тия "фенове"са наркомани и пияници.Нормални хора не ходят по тия сборища.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мюмюн (Майкал)

    13 5 Отговор
    Идно ут чаветата ми било на тоз мач и ми вика: баща ми, чопля семки на стадионат, зяпам кат утърван ко става на терена и изведнаж киризя чи идат некви сас браснати глави мумчета, сас разширени комбали и си викам-наркумани! Пунежи съм ром-щяха да ма бъхтят кат тъпан-затуй си плюх на петити и уфейках! Ей...умно е туй мойто лапе-макар да мяза на майкя си- сащински бащичко!
  • 6 Дилдо

    20 6 Отговор
    Докога ще бъдат допускани до стадиона такива наркомани
  • 7 Удивен

    20 7 Отговор
    То не е даже въпроса дали са пияници, наркомани и т.н. а удивителния факт колко мозък трябва да имаш за да се биеш с полиция защото тя ти е препречила пътя да се биеш с агитка на "противников отбор" (каквото и да значи тази простотия) докато в същото време африканец по черен от най-черния турчин с който се е бил едно време Левски долу рита топката и прибира едни много сериозно пари с които обикаля със скъпа кола по българските пътища, скъпи ресторанти и спи с красиви българки, докато целта на агитката е да се сбие с другата агитка, но даже и това не успяват, затова се бият с полицията, които от своя страна също незнам колко мозъчни клетки имат за да се намесват, вместо да оставят тия агитки да се избият, че да няма кой да купува после билети и да храни африканците ритнитопковци.. бива да си затъпял, ама това даже и термин няма колко трябва да си кух
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ооби

    4 4 Отговор
    Някой гледа ли още бг футбол?

    Коментиран от #14

  • 12 България

    1 5 Отговор
    Левски трябва да ги изхвърлят от фудбола поне за 5 години
  • 13 кУмУнист

    5 1 Отговор
    Ако милиционерите не седяха да гледат, как феновете на Ботев рушат и замерят феновете на Левски, а си вършеха работата, нямаше да се стигне до тези ексцесии. Дори срещу литекс мача нямаше ексцесии, защото нямаше провокации, а сега ги видяхме до оградата трезвените фенове какво правиха и как милицията ги гледаше.
  • 14 кУмУнист

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "ооби":

    Още един, който не гледа бг футбол, но чете всяка статия и я коментира аман от негледащи.
  • 15 кУмУнист

    4 1 Отговор
    Интересно е защо оранжевите спортни мисирки на сайта,нищо не споменават за ударения в главата футболист на лудогорец,с предмет хвърлен от оранжевите фенове.