Last news in Fakti

1 Май, 2022 18:32 2 201 7

Паро Никодимов: ЦСКА излезе със свалени гащи в Разград

  • аспарух никодимов-
  • цска-
  • лудогорец

Легендата на „армейците“ не спести критиките си към отбора

Паро Никодимов: ЦСКА излезе със свалени гащи в Разград - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов, даде просторен анализ пред „Тема Спорт“ на случилото се в Разград в началото на уикенда, когато Лудогорец унижи „армейците“ с цели 5 гола разлика. Ето и част от думите на Паро пред вестника:

Ако случаен минувач бе попаднал на стадиона в Разград в събота вечер, щеше да помисли, че шампионът на България обиграва част от резервите си в лежерна контрола срещу посредствен аматьорски отбор от някое село в региона. Такова бе поведението на двата тима, които иначе са съседи на първото и второто място в класирането.

Недопустимо е да излезеш със смъкнати гащи в Разград. Сигурен съм, че Алън Пардю е качествен специалист за Англия. Но на Острова имат друго мислене. Там правенето на футбол изглежда по един начин, а тук по съвсем друг. В предишните си тимове той е имал възможността да наблюдава готови футболисти, които да му привличат и да работи с тях. Тук няма такова нещо. Играчите идват неподготвени и ти си длъжен да ги развиеш и тактически, и физически, и технически. Докато ги подготвиш обаче половината сезон е минал, Лудогорец вече се е откъснал с много точки, а ти най-вероятно си заменен. За съжаление реалностите са такива. Няма никаква основа в ЦСКА и резултатът в Разград, макар и много болезнен, не е толкова изненадващ…“, написа Никодимов.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    13 0 Отговор
    Паро че при нас от години се играе селски футбол
  • 2 ала бала

    5 0 Отговор
    Ама той направо го написа за вестника ли? Защо сте написали : "написа Никодимов." Той дава и си взима интервю от себе си, пише го в редакцията и го дава за печат.
  • 3 3.14К

    11 1 Отговор
    Цяла година обяснявам, че ЦСКА играе най-неграмотния футбол в цялата лига. Имат само трима качествени футболисти, останалите начело с прехвалената мека китка, само вземат грешни пари.
  • 4 Aлфа Bълкът

    5 1 Отговор
    С Пърдю тъй, не зная дали се правим на умряла лисица за Лефски или Джуджето се чуди как да го изгоним?
    Защото 6г нищо няма насреща.
  • 5 Някой от Левски

    13 0 Отговор
    Не знам на колко години е Паро Никодимов , и дали възрастта му позволява да води отбор , но Аспарух Никодимов беше в петицата на най-качествените български треньори , и с него са свързани едни от най - големите успехи на ЦСКА . Безценното му качество беше да налага юноши от школата , да ги изгради и шлифова до световни футболни звезди. Казвам го със съжаление , защото и в ЦСКА , и в Левски и други отбори минаха много треньори , които търсеха бързи успехи , и забравиха основната роля на клуба и школите . Антипода на Паро Никодимов е Стойчо Младенов.

    Коментиран от #6

  • 6 Младежи

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Някой от Левски":

    Той и Паро и чичо Митко налагаха младежи ама не ги бутайте вече за активният футбол. Има си млади треньори за тая работа.
  • 7 Комсомольская Правда

    6 7 Отговор
    Цесека умря- тралала, тралала.
    Лъсна една истина- тайфата на Ганчов никога не са били отбор. Сбирщайн от бегачи в саваната, вуду - магесници и икономически бежанци от цял свят.