1 Май, 2022 21:08 1 645 6

Славия спря Черно море по пътя към топ 4

  • славия-
  • черно море

„Белите“ измъкнаха точка от „моряците“ в късния мач от Първа Лига

Славия спря Черно море по пътя към топ 4 - 1
Снимка: БГНЕС

Славия и Черно море завършиха 1:1 в късния мач от 28 кръг на родната Първа Лига, като така „бургазлии“ не успяха да изместят Левски от четвъртото място в шампионските плейофи.

Евгений Сердюк и Емил Виячки вкараха двете попадения в средата на второто полувреме, докато през останалото време Иван Дюлгеров и Николай Кръстев спасиха достатъчно положение, че да не позволят точките да останат при единия или другия отбор.

„Моряците“ ще заложат всичко навръх Гергьовден идната седмица, за да се опитат у дома да победят Левски и да се доберат до мястото, даващо право на финален бараж за класиране в Лигата на конференциите през идната кампания.

„Белите“ пък просто доиграват кампанията и на същия 6 май ще се опитат да нанесат още един удар по самочувствието на изпадналия в кома ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    23 2 Отговор
    Черно море са отбор на град Варна , или си лъжете по инерция!

    Коментиран от #5

  • 2 Бургас

    11 1 Отговор
    Бургас отново в елита!!!
  • 3 James 🇺🇸

    8 9 Отговор
    Черно море е най гъбясалия отбор, отбора на мутрите от ТИМ, пълни средняци
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 НОМЕР 2

    0 0 Отговор
    Янкулов кой е бургаэлия