Last news in Fakti

2 Май, 2022 12:02 3 301 2

Хамзат Чимаев посочи следващия си опонент

  • хамзат чимаев-
  • колби ковингтън-
  • ufc-
  • mma

„Борж“ не възнамерява да спира, докато не превземе UFC

Хамзат Чимаев посочи следващия си опонент - 1
Снимка: Twitter

Един от най-бързо проспериращите бойци в полусредна категория на UFC - Хамзат Чимаев, се е устремил към превземането на федерацията, а за целта не спира да предизвиква най-добрите бойци в категорията си.

На 100% ще се реализира боят ми с Колби Ковингтън. Надявам се да го направим в Абу Даби през октомври“, каза шведът от чеченски произход в лайвстрийма Hustle MMA, цитиран от MMA.bg.

Ковингтън понастоящем е №1 претендент за титлата на Камару Усман, въпреки поражението от нигериеца през миналия ноември.

„Борж“ иска да заеме неговото място в ранглистата, а в последната си публикация в Twitter отправи поредна закана към Усман и Израел Адесаня, който пък е шампион в средна категория.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Санкции

    2 2 Отговор
    Този боец говори на руски език. Направо да му отнемат състезателните права и парите. Това е цивилизованата позиция. От утре започваме да дремем пред шведсото посолство.