3 Май, 2022 09:53 790 3

Григор Димитров стартира на двойки в Мадрид

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • феликс-оже алиасим-
  • мадрид

Нашенецът и Феликс-Оже Алиасим се изправят срещу аржентинската двойка Диего Шварцман/Максимо Гонзалез в 14:00 часа днес

Григор Димитров стартира на двойки в Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров открива участието си в испанската столица Мадрид и на двойки. Нашенецът и Феликс-Оже Алиасим се изправят срещу аржентинската двойка Диего Шварцман/Максимо Гонзалез в 14:00 часа днес.

В понеделник Димитров спечели с 2:0 сета на сингъл срещу Максим Креси. Това бе първа победа за хасковлията в Мадрид от 5 години насам. Любопитно е, че Гришо и Шварцман ще се срещнат на корта в два поредни дни.

Двамата ще спорят за място в трети кръг в турнира в сряда. Аржентинецът, който е тенисистът с най-много победи на клей през сезона отстрани Беноа Пер след трисетова битка.

Съотборникът на Димитров – канадската първа ракета Феликс Оже-Алиасим още не е започнал участието си на сингъл в столицата на Испания. Съотборникът на Шварцман пък – Максимо Гонзалез, участва единствено на двойки на Мастърса.

Откриващият двубой на корт №5 днес означава, че Григор Димитров ще има по-малко от 24 часа почивка след победата си над Креси.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    1 0 Отговор
    Най добрите двойки , са му тези , с кака му Никол !!! Другите го мъчат !!!
  • 2 въпросче

    0 0 Отговор
    Гришо кога ще играе срещу Дария Касаткина? Накриво тя ще го смачка. Защо не му се падне японката Наоми Осака?!
  • 3 оценка

    0 0 Отговор
    Готинана мома Бони Браун трябва да му присъства на мача и да е седнала на първия ред в средата. Гришко е обречен на твърда загуба.