Last news in Fakti

3 Май, 2022 14:46 1 361 4

Професионалната футболна лига прибира близо милион лева от феновете на ЦСКА и Левски

  • левски-
  • цска-
  • фенове-
  • билети-
  • купа на българия-
  • професионална футболна лига-
  • пфл

Прави впечатление, че цените на билетите са завишени спрямо миналогодишния финал

Професионалната футболна лига прибира близо милион лева от феновете на ЦСКА и Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Финалът за Купата на България между ЦСКА и Левски на 15 май от 17:00 часа ще бъде един от най-посетените двубои у нас през последните години. От това ще се облагодетелства и Професионалната футболна лига, която се явява организатор на събитието, а с това и получава приходите от него. Простите сметки показват, че при пълен стадион ПФЛ ще прибере близо 800 хиляди лева само от продадените билети.

Прави впечатление и че цените на талоните са завишени спрямо миналогодишния финал, които пък бяха по-високи от тези през 2020 година, пише "Тема Спорт". И в трите срещи участник е ЦСКА. Преди 2 години "армейците" срещнаха Локомотив (Пловдив) в битката за трофея, като билетите за секторите "А" и "В" струваха 20 лева, а тези за "Б" и "Г" - 12 лева.

През миналия сезон пък "червените" се изправиха срещу Арда и талоните за централните трибуни бяха на стойност 25 лева, а тези за секторите зад двете врати – 15 лв. За финала между ЦСКА и Левски обаче цените за билетите за "А" и "В" скочиха до 35 лева, докато тези за трибуните зад вратата остават непроменени от миналата година - 15 лв.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За пари бая голи ще има

    9 2 Отговор
    Цесекари съблякоха чисто гол фен на Левски (видео)
    Феновете на ЦСКА съблякоха чисто гол фен на Левски, който откриха в своята агитка. След като е бил разкрит и съблечен чисто гол, феновете на ЦСКА са прегледали телефона му и открили снимки от Герена. Набеденият левскар лъсна така, както майка го е родила и бе изведен от сектора от органите на реда.

    Коментиран от #2

  • 2 БФС

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "За пари бая голи ще има":

    Куриозен инцидент се разигра в сектора на агитката на ЦСКА. Фенове на Левски, бяха разобличени като шпиони при „червените". Двама младежи са били пребити, като за наказание единият от тях бе съблечен чисто гол, а маратонките му – изхвърлени на пистата на стадиона. Феновете на ЦСКА са проверили телефона му и там са фигурирали есемеси с отговори на по-горната информация. Полицията не е упяла да си намеси навреме.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.