Last news in Fakti

4 Май, 2022 13:20 1 395 0

Венци Стефанов: Водим преговори с Барселона, Иванов има бъдеще като треньор в Славия

  • венци стефанов-
  • славия-
  • барселона-
  • иван иванов-
  • мартин георгиев

Вчера неговите момчета разбиха с 5:0 ЦСКА 1948 и се класираха на финал за Купата на БФС

Венци Стефанов: Водим преговори с Барселона, Иванов има бъдеще като треньор в Славия - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия - Венци Стефанов, заяви, че клубът води преговори с Барселона за продажбата на таланта на "белите" Мартин Георгиев.

Той сподели още, че е много доволен от работата на бившия национал Иван Иванов, който този сезон води юношите на "белите" до 18 и 19 години. Вчера неговите момчета разбиха с 5:0 ЦСКА 1948 и се класираха на финал за Купата на БФС.

"Да, водим преговори с Барселона за нашия талант Мартин Георгиев. Все още обаче той не е подписал договор. За трансфера помагат Лъчо Танев и Бакеро. Доволен съм от играта и победата на нашите момчета във вчерашния мач. Ако Иван Иванов продължава да се развива по същия начин, има бъдеще като треньор на Славия", заяви Стефанов пред Gong.bg.

Юношеският национал Мартин Георгиев дебютира за мъжкия тим на "белите" при победата с 1:0 над Лудогорец през септември миналата година дни преди да навърши 15 години.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА