Last news in Fakti

5 Май, 2022 09:52 946 0

Предстоят непредвидими реванши в Лига Европа

  • лига европа-
  • футбол-
  • мачове

Айнтрахт Франкфурт и РБ Лайпциг имат преднина само от един гол след първите срещи, съответно срещу Уест Хем и Рейнджърс и се очакват изключително интересни мачове днес

Предстоят непредвидими реванши в Лига Европа - 1
Снимка:

Тази вечер предстои да се изиграят реваншите от полуфиналите в Лига Европа. Айнтрахт Франкфурт и РБ Лайпциг имат преднина само от един гол след първите срещи, съответно срещу Уест Хем и Рейнджърс и се очакват изключително интересни мачове днес.

Тимът от от Франкфурт спечели гостуването на "чуковете" с 2:1, а освен това в състава се завръщат Еван Ндика и Кристиан Якич, които пропуснаха първия двубой заради наказания. Джибрил Соу, Даичи Камада, Алмами Туре и Рафаел Боре получиха почивка през уикенда срещу Байер Леверкузен, но се очаква да бъдат в стартовата единайсеторка тази вечер. Треньорът на Уест Хем Дейвид Мойс едва ли ще рискува с включването на възстановения Иса Диоп сред титулярите, но със сигурност мача ще започнат Микаел Антонио и Томаш Соучек, които бяха съхранени през уикенда.

В другия сблъсък РБ Лайпциг измъкна победата с 1:0 над Рейнджърс вкъщи, но шотландските бойци са много опасни на своя "Айброкс". В състава на домакините има шанс да се завърнан възстановените след травми Кемар Рууф и Аарън Рамзи. Райън Джак и Глен Камара също са на разположение на треньора Джовани ван Бронкхорст, но вероятно ще останат на пейката. Гостите от Лайпциг ще са без Йошко Гвардиол, който получи травма в мача с Борусия Мьонхенгладбах. Марсел Халстенберг и Лукас Клостерман обаче ще са на линия за двубоя, както и Емил Форсберг и Юсуф Поулсен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА