Last news in Fakti

6 Май, 2022 10:15 1 458 3

Швейцарци и германци влизат в битка за футболист на ЦСКА

  • иван турицов-
  • цска-
  • футбол-
  • трансфер

Твърди, че от всички играчи на ЦСКА в момента най-близо до продажба в чужбина е Турицов

Швейцарци и германци влизат в битка за футболист на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА уж се стяга да продаде Жорди Кайседо след края на сезона, но има много огромен интерес към друг футболист на отбора. Става въпрос за Иван Турицов, съобщава БЛИЦ.

Още през зимата се появиха информации, че десният бек е попаднал в плановете на швейцарски клуб, който даже изпрати конкретна оферта. Тя тогава обаче беше отхвърлена от ръководството. Босовете отсякоха, че ще продадат таланта минимум срещу 2 милиона евро.

Сега швейцарците са подготвили по-висока сума с желанието да привлекат младия български национал.

Реален интерес към Турицов обаче има и от друго място. Това е Германия и иде реч за тим от местния елит. Немците следят под лупа Иван и ще го гледат в още няколко мача до края на сезона.

Както вече стана ясно, Георги Йомов пък е наблюдаван от португалски съгледвачи.

Твърди, че от всички играчи на ЦСКА в момента най-близо до продажба в чужбина е Турицов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 YUS_MILEV

    0 0 Отговор
    Да продадем каквото може, и после ще вземем пак някой като Нзила и други подобни от 5 ниво на Франция, Англия,Германия и други, както и някой свободен агент, и ще чакаме някой да изпъкне, за да, продадем и него. А пък за нас феновете само обещания. Мисля че, говедата с право ни наричат Литекс 😔