7 Май, 2022 18:10 789 0

Ралф Рангник предложил селекция от звезди на Юнайтед през зимата, но клубът отказал

  • манчестър юнайтед-
  • ралф рангник-
  • висша лига-
  • футбол

В момента се сещам се за поне трима - Диас, Алварес и Влахович

Ралф Рангник предложил селекция от звезди на Юнайтед през зимата, но клубът отказал - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник разкри, че ръководството на клуба е отхвърлило варианта да опита да привлече нападателя Душан Влахович през януари. 22-годишният сърбин премина от Фиорентина в Ювентус през последния трансферен прозорец.

Рангник говори пред медиите преди гостуването на Манчестър Юнайтед на Брайтън тази вечер в среща от 36-ия кръг на Висшата лига. „Червените дяволи“ заемат шесто място с 58 точки от 36 мача, на три точки от петия Тотнъм, който има 61 след 34 изиграни мача.

Опциите, които Ралф Рангник е предложил на шефовете за селекцията, освен Душан Влахович са включвали Луис Диас, който подписа с Ливърпул и Хулиан Алварес, който пък осъществи трансфер в Манчестър Сити.

„Отговорът на този етап беше – не. В момента се сещам се за поне трима - Диас, Алварес и Влахович. По това време имахме четири почивни дни и бях информиран за ситуацията с Мейсън Грийнууд, а Антони Марсиал вече беше заминал. Така стана ясно, че ни липсват нападатели и би имало смисъл от ново попълнение. Все още участвахме в Шампионската лига, турнира за Купата на Футболната асоциация и бяхме четвърти в лигата, но това е минало и вече няма как да ни помогне“, коментира 63-годишният германски треньор.

„Говорих с ръководството и попитах дали не би било добре поне да обсъдим дали не можем да вземем някои играч под наем или с постоянен трансфер, но отговорът беше – не. Вярвам, че трябваше поне да опитаме“, добави Ралф Рангник.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА