Last news in Fakti

16 Май, 2022 16:32 1 227 0

Бивш френски национал влиза в затвора с братята си след свада с охраната на дискотека

  • тони верей-
  • затвор-
  • олимпик лион-
  • нанси

Инцидентът датира чак то 2011 г., но делото приключи едва сега

Бивш френски национал влиза в затвора с братята си след свада с охраната на дискотека - 1
Снимка: Shutterstock

Бившият френски национал Тони Верей ще прекара следващите 5 години от живота си зад решетките в компанията на трима от братята си, след като те бяха намерени за виновни за въоръжено нападение над охранители на нощен клуб, пише L'Equipe.

49-годишният бивш нападател на Нанси и Олимпик Лион е купонясвал през 2011 г. в родния си град в компанията на братята си, когато се качват на дансинга с алкохол в ръка. Това е забранено от политиката на клуба и логично след кратка свада охранителите ги извеждат от заведението. Афектирани братята Верей се връщат, за да отмъщават, а в резултат раняват четирима души от дискотеката.

Присъдите им са от по 3 години ефективно и 2 години условно.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА