Last news in Fakti

17 Май, 2022 11:55 2 054 0

Стана ясно къде Гарет Бейл ще продължи кариерата си

  • гарет бейл-
  • реал мадрид-
  • футбол

Мисля, че има вероятност той да се завърне в английския футбол

Стана ясно къде Гарет Бейл ще продължи кариерата си - 1
Снимка: БГНЕС

Агентът на Гарет Бейл обяви официално, че нападателят ще напусне Реал Мадрид след края на сезона. Договорът на уелския национал и без това изтича и от доста време насам се очакваше той да си тръгне от “Бернабеу”.

“Гарет се разделя с Реал - заяви мениджърът Джонатан Барнет пред “Рекорд”. - Мисля, че има вероятност той да се завърне в английския футбол. Бъдещето му зависи от това дали Уелс ще се класира на Световното първенство”.

Бившият футболист на Тотнъм е в Мадрид от 2013-та година, като един сезон игра под наем при “шпорите”. През тази кампания обаче той има само 7 мача във всички турнири.

Уелс пък е на плейофите за място на Мондиала в Катар, като на 5 юни го очаква директен мач за класиране срещу Украйна или Шотландия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА